CUPA SPORT PENTRU SANATATE LA TENIS DE CAMP, editia din NOIEMBRIE 2015 – DECEMBRIE

Rezultate

……………………………………………………………………………

Asteptarea a luat sfarsit! Astazi, vineri 13 😉 noiembrie, ora 21:00 se vor deschide inscrierile la Cupa Sport Pentru Sanatate la tenis de camp, competitie dedicata exclusiv amatorilor de nivel intermediar.

Locatie: Tenis Club Neptun (Hessa Club);

Perioada de desfasurare: 23 noiembrie – 6 decembrie 2015. Meciurile vor avea loc, in principiu, in timpul saptamanii dupa ora 19:00, iar in week-end dupa ora 15:00, in functie atat de disponibilitatea jucatorilor, cat si de gradul de ocupare al clubului gazda, respectiv a celor 4 terenuri acoperite. Dupa tragerea la sorti jucatorii, impreuna cu reprezentatul clubului gazda isi vor programa meciurile.

Inscrierile se vor inchide joi 19 noiembrie, ora 19:00, cand va avea loc si tragerea la sorti, in prezenta participantilor. Atentie: prezenta la tragerea la sorti este obligatorie, in cazul absentei sunandu-se lista de asteptare. Tot atunci se va achita si contributia de participare in valoare de 40 ron.

Tarife

Fiecare participant va achita o contributie de participare in valoare de 40 ron, din care se vor achizitiona mingiile de joc si premiile (cupe, medalii, diplome). Tariful orar al partidelor de la Cupa Sport Pentru Sanatate la tenis de camp va fi unul subventionat de clubul gazda, in valoare de 35 ron/ ora. Jucatorii vor achita impreuna la sfarsitul meciului tariful terenului de joc bazei sportive (de exemplu, pentru o partida de 1 ora si jumatate va plati 26.25 ron fiecare).

Sistemul de joc

Prima editie va avea un tablou de 16 jucatori, impartiti in 4 grupe de cate 4, astfel ca fiecare jucator va disputa cate 3 meciuri in faza grupelor, iar in urma rezultatelor inregistrate se vor intocmi clasamentele fiecarei grupe. In caz de egalitate de puncte se ia in considerare setaverajul, apoi game-averajul.

Important de stiut! Daca o partida se decide la tiebreak decisiv, se considera 2-1 pentru invingator la seturi, iar game-averajul se calculeaza pe baza gameurilor castigate si pierdute in cele doua seturi, punctele din tiebreakul decisiv anulandu-se (nu se cuantifica ca si gameuri castigate sau pierdute).

Primii 2 clasati in fiecare grupa se vor califica mai departe in Liga A si vor disputa in continuare meciuri eliminatorii: sferturi, semifinale si finala, dupa un tablou prestabilit.

Jucatorii clasati pe locurile 3 si 4 se vor califica in Liga B si vor disputa, de asemenea, in continuare meciuri eliminatorii: sferturi, semifinale si finala, astfel ca, la final, vom avea 2 castigatori: castigatorul Ligii A si castigatorul Ligii B. Dupa cum se deduce, toti participantii vor juca intre 4 (cei care pierd in sferturi) si 6 meciuri (finalistii).

Meciurile din faza grupelor se joaca obligatoriu cu tiebreak decisiv, in caz de egalitate de 1-1 la seturi. Din faza finala a competitiei, jucatorii decid daca se joaca 2/3 seturi sau supertiebreak, insa hotararea trebuie luata la inceputul meciului si comunicata organizatorilor pentru o estimare cat mai realista a duratei de desfasurare a partidei. Finalele competitiei, atat la Liga A, cat si la Liga B se joaca 2 din 3 seturi.

Mingiile de joc

Mingiile oficiale de joc vor fi Slazenger Winbledon si Dunlop Forte. Daca un jucator doreste sa joace cu alte mingii, o poate face numai cu acordul adversarului. Un meci se va juca cu 2 mingii. Se vor da mingii noi la primele meciuri din faza grupelor, in faza sferturilor de finala si la finale, asa ca rugamintea noastra este ca dupa fiecare meci sa returnati mingiile organizatorilor. La finalul competitiei, acestea se vor imparti jucatorilor care vor participa la premierea finala.

Restrictii de participare

La concursul „CUPA SPORT PENTRU SANATATE LA TENIS DE CAMP” pot participa toti jucatorii amatori de nivel intermediar din judetul Constanta, cu varsta de peste 16 ani (pana la 18 ani cu semnatura din partea parintilor sau a tutorelui legal), in urma completarii fisei de inregistrare. Ca si criteriu de eligibilitate, raportandu-ne la circuitul de amatori care se desfasoara la nivel national si la care participa marea majoritate a iubitorilor de tenis constanteni, sunt eligibili jucatorii de nivel 5 si 6, cu exceptia primilor 10 jucatori de N6 clasati la nivel judetean.  CUPA SPORT PENTRU SANATATE LA TENIS DE CAMP permite participarea oricarei persoane care se incadreaza in conditiile mai sus enumerate, prin achitarea unei contributii de participare sub forma unei donatii in valoare de 40 RON catre ONG-ul organizator, Asociatia Sport Pentru Sanatate, din care se vor achizitiona mingiile si trofeele (cupe, medalii, diplome) si achitarea tarifului pentru terenul de joc catre baza co-organizatoare, Tenis Club Neptun, in valoare de 35 RON/ ora, impreuna cu adversarul, la terminarea partidei.

Premierea jucatorilor

Liga A

•             Locul I – cupa, medalie si diploma, voucher squash West Side;

•             Locul II – medalie si diploma, voucher squash West Side;

•             Locurile III – IV – medalie si diploma;

•             Locurile V – VIII – diploma.

Liga B

•             Locul I– cupa, medalie si diploma, voucher squash West Side;

•             Locul II – medalie si diploma, voucher squash West Side;

•             Locurile III – IV – medalie si diploma;

•             Locurile V – VIII – diploma.

Alte specificatii

Din dorinta de a organiza turnee de amatori de tenis de camp pentru si intre constanteni, Asociatia Sport Pentru Sanatate multumeste Hessa Club pentru tariful subventionat pus la dispozitia jucatorilor inscrisi in concurs si ii asigura pe acestia de transparenta totala in ceea ce priveste toate aspectele organizatorice. Astfel, in ceea ce priveste contributia de participare, din suma totala in valoare de 640 ron  stransa de la cei 16 jucatori (40 ron X 16), se vor achizitiona 10 cutii de mingii in valoare de 270 ron, trofee (cupe, medalii si diplome) in valoare 250 ron, 120 ron fiind destinati altor cheltuieli inerente care apar: deplasari, trasport trofee, consumabile etc. Totodata, va asteptam cu sugestii si propuneri pentru a imbunatati permanent acest concurs, ce se vrea a se organiza lunar.

Tinem sa multumim si partenerilor acestui eveniment, clubului Pure Jatomi Fitness Tomis (www.pureromania.com/ro) si Asociatiei Club Sportiv Squash West Side Maritimo (http://www.westsidesquash.ro/) pentru premiile puse la dispozitie.

 

Va asteptam sa va inscrieti pe site, completand FORMULARUL DE MAI JOS sau la organizatori – tel. 0723.563.460, Radu Andrei – Asociatia Sport Pentru Sanatate

Vino la fileu! Alege sa faci sport pentru sanatate!

Inscrierea se face conform regulii primul venit, primul servit, dupa ocuparea tabloului principal de 16 participanti concurentii inscrisi ulterior vor fi trecuti pe lista de asteptare si vor fi sunati, in oridinea inscrierierii, pentru a se prezenta la concurs in cazul retragerii vreunui jucator.

…………………………………………………………………………………..

15 noiembrie 2015, ora 20:30
Update inscrieri CUPA SPORT PENTRU SANATATE LA TENIS DE CAMP, editia din noiembrie – decembrie 2015

La nici 48 de ore de la deschiderea inscrierilor, tabloul Cupei Sport Pentru Sanatate la Tenis de Camp, ce se va desfasura in perioada 23 noiembrie – 6 decembrie 2015 la Tenis Club Neptun este complet, lista celor 16 jucatori inscrisi fiind urmatoarea:
1. Calipetra Victor, 32 ani
2. Lazia Dorin, 38 ani
3. Radu Razvan, 38 ani
4. Andrei Radu, 37 ani
5. Alexandrescu Violeta, 46 ani
6. Cirnu Daniel, 38 ani
7. Cretu Remus, 44 ani
8. Cioalca Stavre, 67 ani
9. Ghita Adrian, 51 ani
10. Cioata Marian, 26 ani
11. Binzari Vladimir, 44 ani
12. Nazim Taner, 45 ani
13. Carabasu Petre, 37 ani
14. Panca Rares Constantin, 16 ani
15. Munteanu Silviu, 47 ani
16. Anghel Ion, 40 ani
Lista de asteptare:
1. Gogan Cristian, 16 ani
Va asteptam in continuare sa va inscrieti pe lista de asteptare, iar in cazul retragerii vreunui participant veti fi sunat pentru a participa la concurs. Inscrierea se face online, completand FORMULARUL DE INSCRIERE: