OTILIA Iancu – voluntarul de SPORT al anului 2011

5 Decembrie 2011. Ziua internationala a voluntarului. Intr-un cadru festiv, CENTRAS Constanta a premiat cei mai activi voluntari (ASPS a donat 15 perechi de ochelari de soare in acest sens, dar si jucarii de plus pentru cadourile de Mos Nicolae :)). Asociatia Sport Pentru Sanatate a fost nominalizata pentru titlul de Voluntarul  de Sport al Anului prin Otilia Octavia Iancu, “sufletul” ONG-ului nostru.

Fire vesela, dinamica, spontana, cu simtul umorului, Otilia si-a dezvoltat si imbunatatit aptitudinile de comunicare, de organizare si de lucru in echipa. Pentru Otilia, traducator pe limbile engleza si italiana autorizat de Ministerul Justitiei, activitatile de voluntariat reprezinta o a doua pasiune si o  sansa de a relationa si de a se face utila intr-un domeniu pe care il iubeste, sportul.

Fosta junioare de handbal in orasul Tulcea, Otilia este in continuare pasionata de sport si o obtinut performante notabile in ceea ce priveste activitatea de voluntariat, implicandu-se ca si:

–          co-organizator: a inscris participantii la jocurile sportive, a arbitrat, a facut poze, intr-un cuvant – a fost sufletul activatilor desfasurate;

–          promoter al actiunilor sportive: a impartit fluturase invitand lumea la sport, a dat exemplu intrand pe teren si facand demonstatii sportive;

–          participant activ atat la actiunile ASPS, indemnand lumea sa faca sport pentru sanatate, cat si la celelalte actiuni de sport din Constanta (printre care Crosul Loteriei si crosul Olimpic – cand a adunat o intreaga echipa pentru a alerga impreuna).

Dar iata cateva marturii care intaresc cele mentionate mai sus.

George Turlica (Tulcea) – jucator amator de tenis de camp: „Felicitari pentru initiativa. As vrea ca peste cativa ani sa inaugurez Fanclubul Mara&Sergiu (juniorii care au „dat recitalul” de tenis) in Tulcea. In ceea ce te priveste, domnisoara, sunt bucuros ca o „consateana” de-a mea este mare iubitoare de tenis de camp si ca face atatea chestii pentru sport…” – declaratie a unui participant la campania umanitar sportiva „Ajuta-i sa devina campioni!”

Cornel Durau (Constanta) – fost campional national de handbal, jucator din generatia de aur a handbalului romanesc: „N-am mai vazut nicio femeie care sa se priceapa atat de bine la toate sporturile!!!” – participant si sponsor al evenimentelor ASPS Summer Sports

Daniel Cirnu (Constanta)”Alearga domnisoara Otilia ca nu te poti tine dupa ea. E un exemplu pentru toate fetele astea de pe plaja care stau numai sa se bronzeze si sa fumeze J” – declaratie a unui participant la Crosul Burta Jos 🙂 pe Litoral

Cum nici 1000 de cuvinte nu  „vorbesc” cat o imagine, iat-o pe Otilia in actiune, la evenimentele organizate de Asociatia Sport Pentru Sanatate.

Pe aceasta cale, ASPS doreste sa multumeasca tuturor voluntarilor care de-a lungul anului s-au implicat in proiectele noastre si au adus in inima dumneavoastra sportul, sanatatea si voia buna. Iar premiantii nostri sunt:

Andrei Gavriliu – un sportv compet, jucator profesuinost de basket si K1, un arbitru impartial, un caracter deosibit, votat voluntarul evenimentelor ASPS Summer Sports

Sorin Nica – psiholog de profesie, fost campion de bodybuilding, Sorin este un excelent entertainer. Numai ele stiu cate inimi a furat pe plaja, unde a fost votat sportivul Primului Festival al Sporturilor pe Plaja

Cristi Bumbac – juniorul grupului, Cristi are meritul de a fi mereu acolo, in centrul evenimentelor, activ si entuziast.

De asemenea, gandurile noastre de recunostinta se indreapta si catre Florina Serban si Elena Rusu, oaze de frumusete la Primul Recital de Tenis din Romania si ASPS Summer Sports. Lista este lunga: Andrei Hanganu, Alex Munteanu, Cristi Apolozan etc. Multumim tuturor!

Pentru a va inscrie voluntar la Asociatia Sport Pentru Sanatate numarul de telefon 075.OFF.ASPS (075.633.2777) va sta la dispozitie. Daca esti pasionat de sport si iti place sa iei parte la organizarea evenimentelor sportive nu ezita. Programul este flexibil, part-time, iar colectivul este super.

Multumim, Oti! Multumim tuturor colegilor nostri voluntari, fara de care niciun eveniment nu s-ar putea realiza.

Sunt Radu Andrei. La Multi Ani, VOLUNTARI din toate lumea! Sport, Sanatate, Voie Buna! Pe curand!.